Olipa kyseessä loma- tai työmatka, niin laadukas hotelliaamiainen kruunaa loman Helsingissä! Ei olekaan ihme, että moni lomalainen valitsee hotellin aamiainen etunenässä! Esittelemme tässä artikkelissa yhden kaupungin laadukkaimmista hotelliaamiaisista, joka on vähintäänkin tutustumisen arvoinen halutessasi Helsingin lomaltasi ripauksen luksusta!

Hotel Havenin laadukas hotelliaamiainen

Lupasimme esitellä tässä artikkelissa yhden Helsingin laadukkaimmista hotelliaamiaisista, joten tässä se nyt tulee: Hotel Havenin aamiaisesittely. Aamupala on runsas ja monipuolinen ja se katetaan upeaan tunnelmalliseen Sundmanin taloon, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä lähellä Kauppatoria. Tunnelmallisessa ravintolassa on historian havinaa ja aamu onkin mukava aloittaa näin upeassa maalaisromanttisessa ja merellisessä tunnelmassa. Tästä ei hotelliaamiainen enää juuri paremmaksi voi mennä!

Sinun ei välttämättä tarvitse yöpyä Hotel Havenissa voidaksesi nauttia sen upeasta aamiaisesta, sillä aamiainen on tarjolla myös muille Hotel Havenin aamiaisen ystäville. Tässä tapauksessa kannattaa kuitenkin tehdä pöytävaraus, jotta mahdut varmasti toivomaasi kattaukseen. Aamiainen maksaa ulkopuolisten vieraiden osalta 30 euroa henkilöltä. Alle 3-vuotiaat aamiaisvieraat ruokailevat maksutta ja 3-12-vuotiailta peritään 15 euroa per ruokailija.

Milloin Hotel Havenin hotelliaamiainen tarjoillaan?

Suosittu ja monipuolinen Hotel Havenin hotelliaamiainen tarjoillaan arkipäivinä kello 7-10 ja viikonloppuisin kello 8-11. Viikonloppuisin hotelliaamiaisella on kolme kattausta, ensimmäinen kello 8-9, toinen kello 9-10 ja kolmas kello 10-11. Juhlapyhinä Hotel Havenin herkullinen hotelliaamiainen tarjoillaan viikonloppuaikataulun mukaan.