Kaikki matkat eivät ole suinkaan lomamatkoja, vaan osa matkoista on työmatkoja, joihin liittyy erilaisia kokouksia. Jos olet järjestämässä tällaista kokousta, saatat miettiä kuumeisesti, mistä löytyy laadukas kokoustila Helsinki. Laadukkaat puitteet luovat oivallisen mahdollisuuden innovatiivisten kokousten järjestämiselle, joten näihin puitteisiin kannattaa ehdottomasti panostaa! Esittelemme tässä artikkelissa yhden oivallisen vaihtoehdon. Kyseessä on Klaus K Helsinki -niminen tila, jossa voi järjestää sekä kokouksia että juhlia.

Millaisia kokoustiloja on tarjolla?

Klaus K Hotellista löytyy useita erilaisia kokoustiloja. Rake-sali on ylellinen, suurikokoinen juhlatila, joka sijaitsee Helsingin sydämessä. Tässä salissa on mukava järjestää esimerkiksi erityisen juhlavia tapahtumia.

Studio K on hotellin uusi kokoustila Helsinki ja se tarjoaakin upeat puitteet yritysten tarpeisiin. Tästä tilasta löytyy erittäin moderneja toimintoja ja se on käyttömahdollisuuksiltaan hyvin monipuolinen tila. Tilojen äänieristys sekä valaistusmahdollisuudet ovat erityisen hyvät, joten nämä tilat sopivat erinomaisen hyvin luovaan työskentelyotteeseen.

Stage-kokoustiloja löytyy hotellista kaikkiaan kolme: Stage 1, Stage 2 ja Stage 3. Näiden tilojen äänentoisto on erittäin korkealaatuinen ja huoneiden huonekalut on teetetty mittatilaustyönä. Tilat soveltuvatkin erittäin vaativienkin kokousten järjestämiseen.

Klaus K Dine -tilausravintola sopii erityisen tunnelmallista tilaa etsivälle. Näissä tiloissa voi järjestää sekä ryhmälounaita että yksityisillallisia. Tiloihin mahtuu jopa 80 henkilöä.

Hotellin Wintti-kokoustila on tarkoitettu enintään 18 osallistujalle. Wintillä on nimestään huolimatta valoisaa ja tilavaa ja tiloista löytyy peruskokoustarvikkeet.

Sky Terrace -tapahtumatila sijaitsee yläilmoissa kaupungin kattojen yläpuolella tarjoten täten ainutlaatuiset tilat erilaisille tapahtumille. Näissä tiloissa voi järjestää esimerkiksi erilaisia juhlia, kuten uniikkeja vihkitilaisuuksia. Tiloista löytyy jopa tunnelmallinen lämmitetty ja lasitettu terassi. Terassin näköalat ovat huikeat, sillä terassilta näkee upean Esplanadin puiston.