Suomen kesä on erityisen upeaa aikaa ja moni haluaakin lähteä tutustumaan lähemmin kotimaan erilaisiin kolkkiin matkailuautolla tai -vaunulla ja viettämään karavaanarin elämää. Tällöin oman matkailuauton tai -vaunun ostaminen voi alkaa tuntua erityisen houkuttelevalta idealta! Harvalla meistä löytyy tällaisia summia ylimääräistä, joten lainan hakeminen voi olla ajankohtaista omien unelmien toteuttamiseksi.

Unohda stressaava lainanhakuprosessi

Moni jännittää lainan hakemista aivan turhaan ajatellen, että lainan hakeminen vaatii luotonmyöntäjän henkilökohtaista tapaamista ja pitkiä lainaneuvotteluja – puhumattakaan siitä, kuinka paljon aikaa menee erilaisten lainatarjousten kilpailuttamiseen ja vertailuun. Näin saattoikin olla menneinä vuosina, mutta nykyisin modernit lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneet sivustot ovat tehneet lainanhakuprosessista entistä sujuvampaa ja nopeampaa. Rahalaitos on yksi alansa parhaista, joten esittelemme sinulle tässä artikkelissa lähemmin Rahalaitoksen toimintaa ja lainanhakuprosessia Rahalaitoksen kautta.

Vakuudeton laina

Yksi Rahalaitoksen hyvistä puolista on se, että voit hakea lainaa jopa ilman vakuuksia. Voit hakea lainaa jopa 25000 euroa vakuudetta! Tämä on varmasti monelle hyvä uutinen, sillä läheskään kaikilla meistä ei ole sellaista omaisuutta, jonka voisi asettaa lainan vakuudeksi, tai sellaisia läheisiä, jotka haluaisivat lainan taata tai joita haluaisi edes pyytää lainan takaajiksi. Huomioithan kuitenkin, että voidaksesi hakea 25 000 euroa lainaa Rahalaitokselta sinun tulee olla vähintään 20 vuotta täyttänyt, vuositulojesi minimimäärän tulee olla 7 200 euroa, eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Näiden ehtojen turvin Rahalaitos pyrkii varmistamaan jo etukäteen, että sinulla on realistiset mahdollisuudet maksaa ottamasi laina myös takaisin. Epävarmoissa tilanteissa voit aina ottaa yhteyttä Rahalaitoksen asiakaspalveluun yhteydenottolomakkeella ja kysyä lisätietoja.

Kuinka haen lainaa Rahalaitokselta?

25 000 euron lainan hakeminen Rahalaitokselta on helppoa, nopeaa ja näppärää, sillä sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus, mutta saat kuitenkin yhteyden useisiin luotonantajiin. Hakemuksen täyttämiseen ei mene kuin hetki, sillä sinun tulee vain valita hakemuslomakkeesta toivomasi lainan suuruus, 25 000 euroa, toivomasi laina-aika, esimerkiksi viisi vuotta, sekä täyttää yleistietosi ja rastittaa hakemuksen sopivat kohdat. Sitten onkin jo aika lähettää lomake sähköisesti ja jäädä odottamaan lainatarjouksia Rahalaitoksen yhteistyökumppaneilta!

On hyvä tietää, että et sitoudu vielä mihinkään hakiessasi Rahalaitokselta 25 000 euron lainaa, etkä maksa lainanhakuprosessin käynnistämisestä mitään. Saatuasi lainatarjoukset sinulla on vielä oikeus perääntyä ja jättää laina halutessasi ottamatta, ellei yksikään saamistasi 25 000 euron lainatarjouksista sittenkään houkuttele. Lainatarjoukset saatuasi on aika vertailla niitä tarkkaan ja valita niistä paras mahdollinen vaihtoehto. Saat Rahalaitokselta jo valmiiksi kilpailutettuja lainatarjouksia 25 000 euron lainaasi, joten joukosta pitäisi löytyä sinua miellyttävä tarjous. Näin olet jo lähellä unelmiesi toteuttamista ja matkailuauton hankkimista!